Aktiviteter


Aktiviteter hos Lambda

Lambda har en del forskellige grupper, der hver især beskæftiger sig med forskellige aspekter af foreningens aktiviteter. I boksen her til højere kan du se mere om hvilke grupper Lambda indeholder. Følg også gerne med både i Lambdas kalender, og på facebook, så du ikke går glip af nogen af de mange tiltag Lambda har.

Bliv frivillig

Da Lambda er en forening drevet udelukkende af frivillige kræfter, kan vi altid bruge en ekstra hånd. Så har du lyst til at blive del af et fantastisk fællesskab, og vil du være med til at skabe et endnu bedre homomiljø her i Odense, må du meget gerne skrive til vores frivilligansvarlige, via: frivillig@lambda.dk.

Det kan også ske at du sidder inde med en idé til en gruppe, eller et arrangement, så hører vi meget gerne fra dig. Skriv til lambda@lambda.dk

Seneste Facebook aktivitet fra Lambda

Kære medlemmer og brugere,

Vi er i denne weekend i den situation at størstedelen af vores frivillige er på arbejde i vores bar på Tinderbox - hvis du er derude, så kig forbi og sig hej.
Det betyder desværre også at vi ikke har personale til at passe baren i aften, hvorfor at vi desværre må holde lukket.
Vi vender dog stærkt tilbage i morgen - og kunne I være friske på at give en hånd på lørdag, hører vi gerne fra jer :)
... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

De første 200 kasser er på plads, så er der lige nok til den første halve dags tid.. kom og besøg os på Tinderbox, vores bar er til højre for Rød Scene, på vej mod magicbox.. :) ... Se mereSe mindre

Se på Facebook
·Del

Kalender

<<jun 2017>>
mtiotofls
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2