Lambdas online generalforsamling 2021


Her kan du se alt om hvordan du deltager i Lambdas online generalforsamling d. 7. marts 2021 kl. 14. Se mere om teknikken længere nede på denne side!

Du kan hente indkaldelsen ved at klikke her

Du kan hente regnskabet separat ved at klikke her

Link til deltagelse i mødet :

https://zoom.us/j/97889571816

MødeID: 978 8957 1816

Deltag via telefonopkald på følgende numre:

+45 32 70 12 06 Denmark
+45 32 71 31 57 Denmark

Meeting ID: 978 8957 1816

Teknik:

Mødet foregår på Zoom, som du kan hente her: https://zoom.us/download#client_4meeting

Vi anbefaler at du bruger et headset til din computer, alternetivt et par hovedtelefoner, sådan at lyden fra computerens højttalere ikke opfanges af mikrofonen. Dette anfefales også hvis du deltager via tablet/iPad, hvor headsettet fra din mobiltelefon oftest vil kunne bruges.

Det er ikke nødvendigt at installere zoom-appen, men vi anbefaler at du gør det, da mødet virker bedst sådan. Det er også muligt at være med på mødet via en web-browser. I det tilfælde virker Chrome bedst, men Firefox og Edge kan også bruges. Internet Explorer kan IKKE bruges.

Du kan også deltage vi iPad eller anden tablet og her anbefaler vi kraftigt at du henter Zoom-appen.

Du har mulighed for at logge på mødet mellem kl. 12 og 13, så du kan teste forbindelsen, samt lyd og billede med en tekniker. Det vil også være muligt at prøve afstemningsformatet, som også foregår online.

Afstemning:

Afstemning til generalforsamlingen kommer til at foregå via Slido. Slido kan tilgås på sli.do eller via Slido-appen som er gratis og som du med fordel kan hente ned på din smartphone inden generalforsamlingen. Appen er gratis og findes der hvor du normalt henter dine apps. Hvis du ikke har en smartphone, kan du stemme via http://sli.do

BEMÆRK: Man kan kunne stemme en gang pr enhed, det vil sige at hvis man sidder to medlemmer og ser mødet sammen på Zoom, skal man altså have Slido appen på hver sin telefon eller tablet for at begge kan stemme. Husk at det er muligt at teste systemet mellem kl. 12 og 13 på mødedagen.