Lambda og Change Lingerie Rosengårdcentret samarbejder om kundeaften for transkønnede kvinder.


For mange transkønnede kvinder, kan det være en stor udfordring at købe undertøj. Det kan være enormt grænseoverskridende at træde ind i en butik og finde det helt rigtige og måske især at bede om hjælpen til at finde det som både passer bedst i størrelse og til ens figur.

I lingeriekæden “Change Lingerie”, oplever de at få henvendelser fra transkønnede kvinder, men også fra mænd der finder der finder det behageligt at iklæde sig kvindeundertøj.  De får forespørgsler om, det er muligt at komme uden for åbningstid og få råd og vejledning. Det har det indtil nu ikke været.

Change Lingerie har henvendt sig til Lambda med henblik på et samarbejde omkring et lukket arrangement for netop denne målgruppe.  I Lambda var vi ikke i tvivl om, at vi skulle sige ja tak til det samarbejde.

 

“De transkønnede kvinder står over for udfordringer, som andre kvinder ikke har. Ikke alle kvinder føler det trygt at købe undertøj. Har du så oven i købet antydningen af mandlige træk eller måske en mørk stemme, kan det kun være endnu mere svært at finde modet til at gå ind i en lingerie butik i ordinær åbningstid. Er man ikke helt nået til at leve fuldt ud som kvinde endnu, er det også svært at opsøge en medarbejder for at få hjælp til rette størrelse. Derfor byder vi det her initiativ varmt velkommen. Der var ingen tvivl om, at det var et samarbejde, vi ønskede at indgå i og hjælpe med at fortælle om”   Fortæller Sarah Baagøe Petersen, der er talsperson for Lambda.

 

Det første arrangement afholdes den 1. marts 2018 kl. 19.15 I Change Lingeries butikk i Rosengårdcentret, hvor der er ekstra gode tilbud og lækre forfriskninger.  Tilmelding til arrangementet er nødvendigt.

Hjælp gerne med at dele budskabet, hvor det er relevant, så flest muligt får set det finder sted.

Her er invitationen fra Change Lingerie Rosengårdcentret, hvor al praktisk info også er at finde.

“Hej!
Vi i Change Lingerie i Rosengårdcentret har planlagt at afholde et skønt arrangement for transkønnede samt andre, der ikke føler sig bekvemt i vores sædvanlige åbningstider. Hvilket vil sige, at butikken kun er åbent for jer! Vi vil selvfølgelig sørge for forfriskninger samt EKSTRA gode tilbud særligt til jer!

Arrangementet vil finde sted torsdag d. 1/3 – 2018 kl. 19.15
I skal tilmelde jer vores arrangement ved at skrive en besked til følgende:
Rosengaardcentret@change.com Eller send en sms på 63150303.”

 

 

 

Kalender

<< apr 2021 >>
MTOTFLS
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2