Lambdas bestyrelse trækker i arbejdstøjet.


I februar blev der valgt en ny bestyrelse i Lambda.

Der er tradition for, at bestyrelsen afholder en visionsdag, hvor det afklares hvad bestyrelsen ønsker at arbejde med i perioden til næste generalforsamling.

I år var ingen undtagelse. Den 9. april mødtes alle bestyrelsesmedlemmer og brugte dagen sammen.

Forinden havde vi også en aften sammen, hvor vi havde talt lidt om ønsker og visioner for Lambda.
Alle har blod på tanden og er klar til at trække i arbejdstøjet.

I Lambda er der mange frivillige, vi har medlemmer og vi har brugere.
Fælles for alle er, at de på en eller anden led støtter og bakker op om foreningen. Vi har talt om, at der er en masse uudnyttet potentiale. Det være sig både blandt frivillige, medlemmer og brugere. Hvis vi gerne vil have en forening, der hele tiden udvikler sig, er vi nødt til at udnytte det potentiale der er. Være lidt bedre til at få øje på det og tage imod  det, når det kommer til os.

For nogle år siden vedtog den siddende bestyrelse at #dyrkpotentialet skulle være en slags buzzword. Det ønsker vi at køre videre og få synliggjort. Vi skal dyrke det allerede eksisterende og samtidig være klar til at udvikle.

Bestyrelsen ønsker at vi har en forening, hvor alle frivillige, medlemmer og brugere oplever:

– Åbenhed

– Ejerskab

– Anerkendelse

Det er ikke kun noget bestyrelsen kan skabe, men det kan starte med bestyrelsen. Med god vilje skal det gerne grene sig ud til hver en krog i Lambda. Vi håber, at alle jer der på en eller anden led benytter Lambda vil være med til at sikre det sker.

Vi har valgt nogle konkrete arbejdsområder, hvor vi ønsker at have et særligt fokus. Der er også kommet en masse ideer på tegnebrættet, som der nu kan arbejdes videre med. Nogle af dem vil blive lagt uden for bestyrelsens rammer, andre inden for bestyrelsen.

Det vi ønsker at rette fokus på, får I her i overskriftsform. Mange af tingene, er noget vi kan så kimen til, men det vil være en proces, der strækker sig over længere tid.

– Medlemmer

-Danmarks bedste frivillige

– Mangfoldighed

– Aktiviteter

– Hele Danmark kender Lambda

Vi glæder os tl at arbejde videre. Har du som medlem, frivillig eller bruger gode ideer eller input er du altid velkommen til at kontakte os. Hovedmailen til Lambda er lambda@lambda.dk.

Du kan også vælge at tage direkte kontakt til en af bestyrelsesmedlemmerne

Vi glæder os til at se hvor året bringer os hen.

På vegne af bestyrelsen

Sarah Baagøe Petersen
næstformand og talsperson.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalender

<< jan 2019 >>
mtiotofls
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3