Nyheder


Lambda bliver alkoholfri

Lambda bliver alkoholfri
I en tid hvor vi alle kigger på hvad vi kan gøre for at redde klimaet, bruge mindre plastik, og skabe en sundere livsstil, mener vi I Lambda også at vi skal gøre vores for at skabe en bedre...
Læs mere

Lambda siger NEJ til Nordfront og intolerance

Lambda siger NEJ til Nordfront og intolerance
Mange spørger hvordan de bedst kan hjælpe os efter Lambda torsdag d. 20. december var udsat for et angreb fra den nynazistiske gruppe "nordfront" som lavede en såkaldt aktion, hvor de klistrede...
Læs mere

20. december

Så er vi klar med tyvende afsnit af vores helt nye julekalender, hvor vi hver dag laver en ny drink som vi præsenterer for jer. Du kan se videoen her:
Læs mere

19. december

Så er vi klar med nittende afsnit af vores helt nye julekalender, hvor vi hver dag laver en ny drink som vi præsenterer for jer. Du kan se videoen her:
Læs mere

18. december

Så er vi klar med attende afsnit af vores helt nye julekalender, hvor vi hver dag laver en ny drink som vi præsenterer for jer. Du kan se videoen her:
Læs mere

17. december

Så er vi klar med syttende afsnit af vores helt nye julekalender, hvor vi hver dag laver en ny drink som vi præsenterer for jer. Du kan se videoen her:
Læs mere

16. december

Så er vi klar med sekstende afsnit af vores helt nye julekalender, hvor vi hver dag laver en ny drink som vi præsenterer for jer. Du kan se videoen her:
Læs mere

15 december

Så er vi klar med femtende afsnit af vores helt nye julekalender, hvor vi hver dag laver en ny drink som vi præsenterer for jer. Du kan se videoen her:
Læs mere

14. december

Så er vi klar med fjortende afsnit af vores helt nye julekalender, hvor vi hver dag laver en ny drink som vi præsenterer for jer. Du kan se videoen her:
Læs mere

13. december

Så er vi klar med trettende afsnit af vores helt nye julekalender, hvor vi hver dag laver en ny drink som vi præsenterer for jer. Du kan se videoen her:
Læs mere