Vær med


Der er mange måder at være med i Lambda på. Du kan melde dig ind i foreningen og involvere dig i den grad der passer dig og dit liv.

Medlem og ikke andet

Hvis du melder dig ind i foreningen, er du med til at give Lambda et bredt grundlag for at drive de aktiviteter vi gerne vil. Dit medlemsskab bidrager selvfølgelig til økonomien i foreningen fordi du betaler kontingent, men det er faktisk endnu mere givende i forhold til at søge tilskud til vores aktiviteter. Jo flere medlemmer vi har, jo tungere vejer vi når vi søger fondsmidler samt offentlige støttekroner. Og der er faktisk ganske mange penge at få. Penge som du selvfølgelig kan være med til at råde over og lave projekter for, som medlem af foreningen-

Deltag i foreningens aktiviteter

Som medlem af foreningen, har du naturligvis mulighed for at deltage i de aktivieteter Lambda udbyder. Nogle aktiviteter, har medlemmer førsteret til, andre gange får man rabat på deltagelse i f.eks. arrangementer og sidst men ikke mindst så får medlemmerne 10 % rabat i baren.

Frivillig

Hvis du har lyst til at gøre en forskel, har du også mulighed for at melde dig under fanerne som frivillig i Lambda. Der er plads til forskelligt engagement afhængig af dit arbejdsliv og øvrige ting du er involveret i. Vi vil gerne dyrke potentialet i vores frivillige. Det betyder blandt andet at vi mener at det skal være muligt at udvikle sig i det frivillige arbejde, hvis det er det man ønsker. Læs mere om at være frivillig under menupunktet “frivillig”

Kalender

<< apr 2021 >>
MTOTFLS
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2