(Kopieret fra tidl. hjemmeside. Oprindeligt indlæg af Martin Knudsen d. 3. oktober 2020)

Hej allesammen. Jeg er forperson for den største selvstændige LGBTQ organisation i provinsen, nemlig Lambda.

🏳️‍🌈

Foreningen spænder bredt og normalt ville jeg opfordre jer til at støtte os ved at besøge vores bar, da det er indtjeningen fra bar og arrangementer der betaler huslejen. Vi får ikke offentligt tilskud til driften og lokalelejen er over 200.000kr om året. Lokalerne huser ud over baren, mødelokaler, rådgivning, netværksgrupper og kontor. Corona har dels gjort at vi måtte holde lukket i tre måneder, men også at vi nu og hvem ved hvor længe, skal lukke kl 22. Samtidig kan vi ikke holde fester som ellers er noget af det der er vigtigt for at opretholde driften af alle de aktiviteter der støtter og hjælper LGBTQ personer og i det hele taget holder miljøet kørende og sikrer at vi har en forening der arbejder for diversitet her i Odense. Alt dette betyder at vi nu er ude med raslebøssen.. den lader vi lige stå. Som man siger.

Støt os og vores arbejde for mangfoldighed i provinsen med et beløb på mobilepay 99372, alt hjælper.Så snart Søren og Mette giver os lov til at holde åbent til 02 igen, så kan vi klare os selv, men lige nu er det rigtig svært og der er ikke nogen hjælpepakke der kan hjælpe os.

7 reaktioner

  1. When I initially commented I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I receive 4 emails with the exact same comment. There has to be an easy method you can remove me from that service? Thanks!

  2. Good post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It will always be interesting to read through articles from other writers and use a little something from other sites.

  3. I was extremely pleased to discover this page. I want to to thank you for ones time due to this wonderful read!! I definitely appreciated every part of it and I have you bookmarked to look at new information on your web site.

  4. May I simply say what a relief to uncover somebody that really understands what theyre discussing over the internet. You certainly know how to bring a problem to light and make it important. More and more people really need to check this out and understand this side of the story. I was surprised that youre not more popular because you certainly have the gift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.