(Kopieret fra tidl. hjemmeside. Oprindeligt indlæg af Martin Knudsen d. 3. oktober 2020)

Hej allesammen. Jeg er forperson for den største selvstændige LGBTQ organisation i provinsen, nemlig Lambda.

🏳️‍🌈

Foreningen spænder bredt og normalt ville jeg opfordre jer til at støtte os ved at besøge vores bar, da det er indtjeningen fra bar og arrangementer der betaler huslejen. Vi får ikke offentligt tilskud til driften og lokalelejen er over 200.000kr om året. Lokalerne huser ud over baren, mødelokaler, rådgivning, netværksgrupper og kontor. Corona har dels gjort at vi måtte holde lukket i tre måneder, men også at vi nu og hvem ved hvor længe, skal lukke kl 22. Samtidig kan vi ikke holde fester som ellers er noget af det der er vigtigt for at opretholde driften af alle de aktiviteter der støtter og hjælper LGBTQ personer og i det hele taget holder miljøet kørende og sikrer at vi har en forening der arbejder for diversitet her i Odense. Alt dette betyder at vi nu er ude med raslebøssen.. den lader vi lige stå. Som man siger.

Støt os og vores arbejde for mangfoldighed i provinsen med et beløb på mobilepay 99372, alt hjælper.Så snart Søren og Mette giver os lov til at holde åbent til 02 igen, så kan vi klare os selv, men lige nu er det rigtig svært og der er ikke nogen hjælpepakke der kan hjælpe os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *