Lambda

arrangementer & EVENTS

I Lambda er vi altid glade for at stå bag nogle gode arrangementer. Bliver vores egne lokaler for små, er vi ikke bange for at låne Kulturmaskinen til vores store fester eller Studenterhuset ifm. MIX Odense. Vi har bl.a. også fællesspisning, quizaftener, og vi prøver gerne noget helt tredje for lidt variation. Vi er altid glade for at byde velkommen til en bred skare af mennesker af enhver slags. Mangfoldighed er vores stil, og der er altid plads til dig, uanset om du er politisk aktiv, en rigtig festabe eller alt det imellem.

Juleaften 2022 på Lambda

Ikke alle har et sted at fejre juleaften, men for ...
24 - 25 dec
15:00 - 02:00
Brogade 3, 5000 Odense, ved Lambda
Brogade 3, 5000 Odense, ved Lambda
No event found!

Fester

Mange er glade for fester – og det er vi også i Lambda! Selvom det næsten altid er en fest at besøge vores bar i Brogade, trænger vi nogle gange til noget større. Derfor holder vi med jævne mellemrum store fester på Kulturmaskinen eller Slagteriet i centrum af Odense. Vores fester tiltrækker ofte deltagere fra hele landet – og vi er altid glade for en aften med en masse festglade mennesker.

Lambda vandt bl.a. festprisen ved Danish Rainbow Awards 2018 for vores fester, med fokus på temafesten Red Light District (nu kaldet Unichorny), som er en fest med fetishtema. Derudover kan nævnes vores tilbagevendende Winter Dance og mange andre fester i løbet af året.

Debatter & Oplæg

Lambda arbejder for at italesætter emner og problematikker, der er særligt relevante for LGBTQ+ miljøet. Når der er valg prøver vi derfor at italesætte LGBTQ+ dagsordenen og inviterer gerne indenfor til en diskussion. Vi tror på at alle bliver klogere af at tale om tingene – og er altid glade når politikere og andre interessepersoner vil være med til at italesætte vores dagsorden.

Når der er særlige emner, der er relevante for LGBTQ+ miljøet inviterer vi også gerne til temaaftener og oplæg – om det drejer sig om HIV og sexsygdomme, bloddonation for homoseksuelle eller transkønnedes juridiske rettigheder, er vi glade for at være med til sætte fokus på aktuelle emner i miljøet.

Andre arrangementer

Vi er altid glade for at holde nye spændende arrangementer for vores medlemmer og vores brugere. Bl.a. holder vi jævnligt fællesspisninger for vores medlemmer og vores frivillige. Vi har flere gange holdt både små og store quizaftener i baren i Brogade og på Kulturmaskinen om en bred vifte af emner, bl.a. LGBTQ+ rettigheder, krigshistorie og Harry Potter.

Vores eventudvalg og Daglig Ledelse er altid glade for nye idéer – så hvis du har et arrangement, du rigtigt gerne vil lave, er du velkommen til at kontakte os.