Lambda

Date

02 maj 2022
Expired!

Time

16:00 - 17:00

Åbent hus – AURA Odense

ER DU RESSOURCEPERSON FOR ELLER FORÆLDER TIL EN LGBT+ UNG? SÅ LÆS MED HER!

AURA er et tilbud for unge, der bryder med normer for køn og seksuel orientering.

AURA er et akronym og står for Anerkendelse, Ungdom, Respekt og Accept – fire kerneelementer, der er stærkt inkorporeret i vores tilgang til de unge, der besøger tilbuddet. Unge der bryder med normer for køn og seksuel orientering, kan i højere grad end andre rammes af mistrivsel relateret til ensomhed og en følelse af at være anderledes. Derfor er AURA et fristed, hvor de unge kan møde ligesindede, udvide deres netværk og opleve tryghed og anerkendelse for hele deres person.

På dette åbne hus vil medarbejdere fra LGBT+ Danmark komme og fortælle om de grundlæggende metoder projektet bygger på, samt forklare hvordan de frivillige klædes på til at facilitere rummet. Derudover vil frivillige komme og fortælle hvad de laver konkret i Odense. 🙂

I AURA ønsker vi at alle har mulighed for at deltage i vores arrangement.
Niveaufri adgang: nej
Handikaptoilet: nej
Kønsneutralt toilet: ja
Sprog: dansk
Tegnsprogstolk: nej
Mulighed for at trække sig til roligere omgivelser: ja, der er mulighed for at sidde privat og se folk an.
Kan handikaphjælpere deltage gratis: ja
Mulighed for online deltagelse: nej
Spisning?: nej

AURA holder vores arrangementer hos Lambda, der er samarbejdsforening med LGBT+ Danmark. Det betyder at begge foreninger arbejder for samme vision om at styrke og samle LGBT+ miljøet i DK og at skabe flere trygge fællesskaber sammen. Det er derfor det oplagte sted for AURA at holde til.

Om AURA
AURA er et fristed og fællesskab for unge LGBTQ+ personer op til 18 år, der har lyst til at møde ligesindede unge i trygge, hyggelige og alkoholfri rammer. Arrangementerne er gratis og kræver ingen tilmelding, du skal blot møde op.
Læs mere på: https://lgbtungdom.dk/aura
Følg med os på Instagram: @auralgbtungdom

The event is finished.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.