Lambda

Date

24 maj 2022
Expired!

Time

16:00 - 18:00

Perler- AURA Odense

Velkommen til AURA-fællesskabet
Hvis du har lyst til at møde andre unge LGBTQ+ personer i et hyggeligt og alkoholfrit miljø, er det bare med at komme med! Du er velkommen alene, eller sammen med et par venner. Om du bliver hele aftenen eller bare lige kigger forbi, er også helt okay. Uanset hvad glæder vi os til at se dig.

Til dette arragement skal vi hygge med perler. I kan være med til at lave perleplader eller smykker. De frvillige der står og tager imod jer denne gang er Michelle(hun/hende), Laura(hun/hende) og Karoline B(hun
/hende). Der kommer til at være snacks og drikkelse i kan nyde godt af. Vi frivilige glæder os til at se jer til nogle sjove, hyggelige og kreative timer.

I AURA ønsker vi at alle har mulighed for at deltage i vores arrangement.
Niveaufri adgang: nej
Handikaptoilet: nej
Kønsneutralt toilet: ja
Sprog: dansk
Tegnsprogstolk: nej
Mulighed for at trække sig til roligere omgivelser: ja, der er mulighed for at sidde privat og se folk an.
Kan handikaphjælpere deltage gratis: ja
Mulighed for online deltagelse: nej
Spisning?: nej
AURA holder vores arrangementer hos Lambda, der er samarbejdsforening med LGBT+ Danmark. Det betyder at begge foreninger arbejder for samme vision om at styrke og samle LGBT+ miljøet i DK og at skabe flere trygge fællesskaber sammen. Det er derfor det oplagte sted for AURA at holde til.
Om AURA
AURA er et fristed og fællesskab for unge LGBTQ+ personer op til 18 år, der har lyst til at møde ligesindede unge i trygge, hyggelige og alkoholfri rammer. Arrangementerne er gratis og kræver ingen tilmelding, du skal blot møde op.
Læs mere på: https://lgbtungdom.dk/aura
Følg med os på Instagram: @auralgbtungdom

The event is finished.