Lambda

Date

15 aug 2021
Expired!

Time

13:00 - 15:00

HOMOstorier på Lambda

Lars er 21 år og har livet foran sig. Han er lige kommet ind på sin drømmeuddannelse og alt ser ud til at flaske sig. Han er ung, glad og livet er uden de store bekymringer. Men en dag får han beskeden som alle frygter: Lars har HIV.

Et øjeblik styrter hans verdens i grus og livet bliver pludselig fyldt med bekymringer. Hvad siger mine venner? Får jeg nogen sinde en kæreste? Kan nogen elske mig nu?

Midt i alle bekymringerne finder Lars en livsglæde og positivisme som hjælper ham gennem den svære tid. Derfor er denne historie om et liv med HIV en positiv og opbyggelig fortælling om at gribe muligheden og se lyst på livet. Men ingenting kommer af sig selv …

Denne episode af HOMOstorier er lavet i samarbejde med AIDSfondet i forbindelse med podcastserien ”Det du ikke fik med” om livet med HIV.

Podcaster Morten Aagaard blev nomineret til Medieprisen ved Axgil Awards for podcasten HOMOstorier. Efter lytteoplevelsen er der mulighed for at stille spørgsmål og deltage i snakken om tilblivelsen af podcasten.

The event is finished.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *