Lambda

Date

03 dec 2019
Expired!

Time

19:00 - 21:00

Quiz: All you need is love

Så er det tid til en ordentlig omgang kærlig hjernegymnastik – for nu skal du vide alt om kærlighed ❤️

I anledning af World AIDS Day d. 1. december, laves der verden over en lang række arrangementer, hvor der sættes fokus på kampen mod HIV, samt de fordomme der er omkring sygdommen.

Aftenens quiz er en quiz med almene spørgsmål om kærlighedens univers, skud ud til LGBT+ og ikke mindst viden om HIV/AIDS. Kærlighed findes i mange former, så vi bevæger os både rundt i musikkens, filmens og historiens hjerterytmik. Kort og godt – så vil der være spørgsmål alle kan quizze med om – mennesker imellem.

Det er som altid Quizmaster Michael, som byder op til quiz. Vi garanterer for både god stemning og udfordrende grublerier.
I dagens anledning får Michael dog hjælp fra den altid skønne Karli Kuff, som med garanti kommer til at sprede kærlighed til hele salen.

Vi dyster i hold med max. 4 personer, og vi gør det på paratviden uden brug af telefoner eller andre hjælpemidler. Der er fine præmier til de tre dygtigste hold og masser af god stemning til resten.

Vi glæder os – vi garanterer at det bliver en hjernevrider 💪❤️

⭐ OBS! HUSK TILMELDING! ⭐
Tilmelding sker via billetlink, og der er tale om en holdbillet.
Det vil sige ÉN billet pr. HOLD (ikke pr. deltager). Vi dyster som altid med max. 4 deltagere på et hold, og det er stadig ganske gratis at deltage, det er blot så man har dokumentation for sin tilmelding.

– ÉN billet pr. hold
– Kom senest kl. 18:50 og vis jeres billet ved Vakse Viggo baren
– Hold fast i den gode quizkarma – I gør det til en fest, at holde quiz!

The event is finished.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.