Lambda

Date

05 - 06 apr 2019
Expired!

Time

22:30 - 04:00

UnicHorny Vol#1

Lambda vandt i 2018 en Danish Rainbow Award – Axgil for festrækken Red Light District, men nu skifter den frække fest altså navn til unicHorny – og dette er Volume#1.
Vi er blevet kritiseret for, at navnet “red light district” kunne sammenkobles med prostitution og det har selvsagt aldrig været meningen med nogen af Lambdas fester.
Derfor er vi kommet frem til navnet “unicHorny” i stedet for, da enhjørninge netop er symbol for renhed og uskyld. Så jomfruer er også velkomne til denne fest, men det er absolut ikke noget krav for at deltage 🙂

I aften skal du derfor være minimum 18 år gammel for at komme ind (husk gyldigt billed-ID!), entréen koster kr. 50,- og du slipper med en flad 20’er pr. genstand du afleverer i garderoben.

ALLE der kommer til festen iført frækt outfit får ét gratis shot (Apple Sourz). Det er også festen hvor vi lidt har smidt regelbøgerne væk, så kom frisk og slå dig løs.

Medlemmer af Lambda vil kunne købe 1/1 fl. Vodka – Absolut® i forsalg til bare kr. 400,- (normalpris: kr. 650,-) ved klik på dette link:
http://kortlink.dk/wbgm

The event is finished.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.