Lambda

Date

03 okt 2020
Expired!

Time

19:00 - 20:30

Upassende opførsel i byens rum

Højtlæsning og samtale med Mads Ananda Lodahl

Queer in public – readings and conversation by Mads Ananda Lodahl
Arkitektur er ikke bare mursten, rum og rammer; arkitektur er menneskelig, og den påvirker alle aspekter af tilværelsen. Det gælder også byrum, køn og seksualitet – og der er i byplanlægning en stigende bevidsthed om at mange af de rum i byen, som vi er fælles om (skoler, sygehuse, idrætsanlæg, etc.) er indrettede til en standardborger, som mange slet ikke kan identificere sig med. Vi bliver alle kønnede kroppe, når vi træder ud af hoveddøren – og hvordan stiller det os så forskelligt i det fælles rum? Hvad må man og hvad må man ikke derude?

Med oplæsning fra sin bog “Upassende Opførsel – 100.000 ord mod den heteroseksuelle verdensorden” tager Mads Ananda Lodahl fat i offentlighedens usynlige regelsæt og fortæller personlige røverhistorier om at passe ind og stikke ud, om normalitet, rummelighed og sex i byer af forskellig størrelse, og behovet for at blive ved med at undre sig over, hvordan verden er stykket sammen.

Det bliver en både underholdende og tankevækkende aften, og du er velkommen til at blande dig i samtalen.

Mads Ananda Lodahl er forfatter og foredragsholder. Han har skrevet essaysamlingen Upassende opførsel (2018), digtsamlingen Deler blod med myg (2017), været redaktør på bogen Queer Jihad (2013) og lavet mere end 50 zines (1998-2020). Han arbejder desuden som konsulent og massage terapeut.

The event is finished.