Lambda

LAMBDAS GRUPPER & UDVALG

Lambda er en alsidig forening, der rummer mange forskellige mennesker og arbejder med mange forskellige ting. Udover driften af vores generelle tilbud, herunder baren og rådgivningen, har vi en række grupper, der hver arbejder med deres del af foreningens arbejde.

Skole / Oplægsgruppen

Skole / Oplægsgruppen står for at besøge skoler og andre organisationer og holde oplæg omkring det at være LGBTQ+ person. Gruppen består af frivillige fra hele LGBTQ+ miljøet i Odense og omegn, på tværs af alder, køn og seksualitet. Gruppen mødes efter behov og planlægger oplæg, udveksler erfaringer osv.

Læs mere om vores oplæg på siden Oplæg

Skole/oplægsgruppen kan kontaktes på skole@lambda.dk

T-Gruppen

T-gruppen er et netværk af ikke-ciskønnede personer og mennesker, der stiller spørgsmålstegn ved deres kønsidentitet. T-gruppen er et trygt rum, hvor deltagerne diskuterer oplevelser med køn og kønsudtryk, deler erfaringer og opbygger et socialt netværk af ligesindede. Gruppen er et trygt rum, med respekt for hinanden og åbenhed overfor hinandens oplevelser. Af samme grund har gruppens brugere tavshedspligt, for at alle kan føle sig trygge og tale åbent.

Gruppen mødes i Lambdas lokaler 1. torsdag i hver måned.


Lambda Social

Lambda Social er et tilbud til dig, der gerne vil møde andre LGBTQ+ personer uden for barer og fester. Det er en hyggelig eftermiddag med kaffe, te og sodavand, hvor der er fokus på åbenhed og hygge.

Gruppen mødes i Lambdas bar den 3. lørdag i hvert måned kl. 15-18. Du behøver ikke at tilmelde dig – bare mød op.

Følg med i Lambda Social på Lambdas Facebookside 
Den ansvarlige for Lambda Social kan kontaktes på mr@lambda.dk

Queer-udvalget

Queerudvalget arbejder løbende med at gøre Lambdas arbejde endnu mere mangfoldigt og endnu mere inkluderende – særligt med fokus på køn og kønsidentitet. 

Queerudvalget har ingen fast mødedag.

Er du interesseret i queer-udvalget, kan er du velkommen til at kontakte os

Frivilligudvalget

Frivilligudvalget er ansvarlige for Lambdas mange frivillige. Frivilligudvalget arbejder med rekruttering, at byde nye frivillige velkommen og at skabe arrangementer for foreningens frivillige. Udvalget arbejder for at sikre den gode trivsel og at det generelt er fedt at være frivillig i Lambda.

Frivilligudvalget mødes den tredje tirsdag hver måned.

Frivilligudvalget kan kontaktes på frivillig@lambda.dk

pr-udvalget

PR-Udalget arbejder med at skabe opmærksomhed om Lambda og LGBTQ+ området i Odense. De arbejder med Lambdas sociale medier, reklame og kommunikation.

PR-udvalget har ingen fast mødedag.

PR-udvalger kan kontaktes på na@lambda.dk