Lambda

Lambdas rådgivning består af en række frivillige rådgivere som  sidder klar til at modtage henvendelser omkring seksualitet og kønsidentitet.  Man kan selvfølgelig henvende sig omkring de spørgsmål eller problemer man selv går og tumler med, men også hvis man f.eks. er ven eller familie til en der måske går med nogle tanker omkring de emner vi beskæftiger os med.

Har du brug for en snak?

Rådgivningen har åbnet hver mandag kl. 19:00 – 21:00
 
  • Du kan chatte med os ved at bruge chatfunktionen i højre hjørne, her på siden.
  • Du kan møde personligt op hos vores frivillige rådgiver i Lambdas lokaler. Indgangen til lokalerne er til venstre for Lambdas bar, gennem opgangen i Brogade 3. Der står Lambda på dørtelefonen og det er hér vi lukker dig ind.
  • Du kan også ringe til rådgivningen på telefon 32 12 62 45
 
Alle henvendelser behandles selvfølgelig anonymt.

Du kan følge med i rådgivningens arbejde på dens egen facebookside.

Andre tilbud:
Bor du tættere på Aarhus eller København eller føler du at du har behov for et andet rådgivningstilbud, kan du henvende dig til LGBT Danmarks rådgivning, der driver rådgivning i Aarhus og København.

Lambda har en oversigt over køn og seksualiteter, som du er velkommen til at orientere dig i. For mere dybdegående materiale om køn, seksualitet og LGBTQ+ forhold henviser vi til LGBT Danmarks materialer.

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, anbefaler vi at du kontakter Livslinjen med det samme på 70 20 12 01. Telefonen er åben ml. kl. 11:00 og 05:00