Lambda

DET SKER - LAMBDAS EVENTS:

No event found!

Baren i Brogade er altid et godt sted at møde nye mennesker og have en hyggelig aften. Vores frivillige bartendere sørger altid for den gode stemning – så du skal bare have dit gode humør med.

Fra tid til anden rykker vi ud af huset og byder op til fest, quiz eller noget helt tredje. Lambdas events er altid vel-besøgte af gæster fra hele landet.

Lambdas oplægsgruppe tager ud og holder oplæg og workshops på skoler og andre uddannelsessteder. Oplæggene giver et indblik i livet med en anden seksualitet eller kønsidentitet.

Hver mandag aften sidder Lambdas frivillige rådgivere klar i vores lokaler i Brogade. Seksualitet og kønsidentitet kan være svære emner at håndtere, men vi tager gerne en snak eller svarer på spørgsmål.

Lambda er først og fremmest et fælles-skab. Vi har en række netværksgrupper, hvor du kan møde ligesindede og skabe nye venskaber. Lambda er blandt andet vært for en gruppe for transkønnede og netværk for kvinder.

Lambda arbejder bredt for at promovere mang-foldighed og tolerence. Vi har et løbende samarbejde med Odense Kommune og arbejder aktivt for at forbedre vilkårene for LGBTQ+ personer.

En stor familie

I foreningen Lambda kan alle være sig selv. Det er en af grundelementerne i vores arbejde. Vi har stort fokus på at sikre, at Lambda er et stærkt fællesskab hvor alle kan føle sig velkomne. Vi har gæster, frivillige og medlemmer fra  alle aldersgrupper, kønsidentiteter og seksualiteter – og det er vi stolte af!