Lambda

FRIVILLIG I LAMBDA

Kernen i Lambdas arbejde er vores fantastiske frivillige; fra bartendere til rådgivere og oplægsholdere. Alle du møder fra Lambda arbejder frivilligt, fordi de brænder for at gøre en forskel for LGBTQ+ miljøet på Fyn og for fællesskabet i Lambda. Mange af vores frivillige beskriver det, at være frivillig hos Lambda som at være en del af den familie – og det er vi stolte af!

Vi gør vores bedste for at Lambda er et godt sted at være frivillig! I hver gruppe sørger tovholderne og de mere erfarne for at byde nye frivillige godt velkomne og sætte dem ind i arbejdet som frivillig. Vi har frivillige i alle aldre og i hele spektret af køn og seksualitet – du er velkommen til at være med, omend du selv er en del af miljøet eller “bare” gerne vil være med til at støtte op om vores arbejde.

Den første tirsdag hver måned holder vi frivilligaften i vores lokaler i Brogade. Frivilligaftenen er en god mulighed for at møde andre frivillige og lære dem at kende. Vi målretter desuden at holde en frivilligsamtale med alle nye frivillige, så de får en god introduktion til foreningen fra start.

Hvis du har spørgsmål om det at være frivillig, kan du kontakte Lambdas frivilligudvalg på frivillig@lambda.dk

Som frivillig kan du være medlem af Lambda til det lavest mulige kontingent. Læs mere på siden medlemmer.

At være frivillig i Lambdas bar er en god mulighed for at møde nye mennesker og hurtigt at lære foreningen at kende. Du får også mulighed for at prøve kræfter med det at være bartender; at lange kolde øl over disken og lave lækre drinks.

Der står altid mindst to frivillige bag baren, heriblandt en baransvarlig nøglebærer. På din første vagt vil den baransvarlige eller en fra Daglig Ledelse stå for at lære dig op.

At være frivillig i rådgivningen giver dig mulighed for at hjælpe LGBTQ+ personer med deres spørgsmål og bekymringer. Det er utroligt givende at være med til at gøre en forskel for dem, der er usikre på deres seksualitet eller kønsidentitet.

Som ny i rådgivningen vil du blive sat sammen med en erfaren rådgiver, for at sikre at du får en god oplæring og bliver klædt på til at yde god rådgivning.

Til vores store fester skal der bruges mange frivillige: Bartendere, afryddere, folk til garderoben osv. Der er altid god stemning som frivillig til de store arrangementer og det er en god mulighed for at komme ind i maskinrummet til store events.

Der vil løbende blive slået op i foreningens interne kanaler når der skal bruges frivillige til fester og arrangementer.

Lambda er tilstede til andre store arrangementer i byen; bl.a. Tinderbox og Odense Pride. Til Tinderbox styrer Lambda typisk 2 barer og beskæftiger ca. 80 frvillige. Det er en kæmpe oplevelse og der er altid en fantastisk stemning når Lambda stiller frivillige til store arrangementer.

Der vil løbende blive slået op i foreningens interne kanaler når der skal bruges frivillige til eksterne arrangementer.

Meget af arbejdet “bag kulissen” i Lambda foregår i en række udvalg og arbejdsgrupper, såsom vores PR-udvalg og Queerudvalg. Du kan læse mere om grupperne på siden grupper.

Lambda leder altid efter nye talenter og idéer til at styrke vores arbejde. Hvis du vil være med til noget andet, end hvad der er beskrevet her, skal du ikke tøve med at kontakte os på frivillig@lambda.dk !