FRIVILLIG

BLIV FRIVILLIG I LAMBDA

Om frivillighed

Som frivillig i Lambda kan du…

Alt, der foregår i Lambda er drevet af et stort hold fantastiske frivillige! Det er vores frivillige, der bemander vores bar i Brogade, vores frivillige der holder oplæg på skoler og vores frivillige, der sidder klar til at rådgive LGBTQ+ personer hver mandag. Lambda ville ikke løbe rundt, hvis de ikke var for vores mange frivillige, der står for den daglige drift af foreningens mange aktiviteter.

Som frivillig er man med til at sikre at der er aktiviteter for- og om LGBTQ+ miljøet i Odense og på Fyn. Vores frivillige spiller derfor en rigtigt vigtig rolle for foreningen og for vores mange forskellige brugere, der hver gang nyder godt af Lambdas tilbud og muligheder.

De frivillige er drivkraften bag Lambda; det kan være hårdt, men også utroligt givende. Der er et stærkt og helt unikt fællesskab blandt vores frivillige – og der er selvfølgelig også plads til dig!

Forskellige måder at være frivillig på

Rådgiver

Lambdas dygtige rådgivere sidder klar hver mandag til at rådgive og vejlede LGBTQ+ personer og deres nærmeste. Vores rådgivere bliver godt klædt på til at hjælpe personer, dog ofte kæmper med deres køn eller seksualitet.

Bartender

Vores seje barfrivillige står i baren i Brogade. Det er en god mulighed for at prøve kræfter med bartending og at møde en masse af Lambdas brugere; og så er det altid super hyggeligt!

Oplægsholder

Oplægsholderne i Lambdas skolegruppe besøger skoler, gymnasier og andre steder og fortæller om LGBTQ+ miljøet, køn, seksualitet osv. For mange er oplæggene deres første faglige møde med kønsidentitet og seksualitet.

Festfrivillig

Lambdas fester er et samlingspunkt for LGBTQ+ miljøet på hele Fyn; og ofte også både fra Jylland og Sjælland. Bag festerne står et stærkt hold frivillige, der altid formår at skabe nogle fantastiske fester!

Arbejdsgrupper

Lambda har en hel masse arbejdsgrupper, der arbejder med mange forskellige ting, fx. grafik og design, politikudvikling, planlægning af arrangementer osv. Der er altid plads til nye idéer og ansigter.

Plads til dig

Måske kan du ikke genkende dig selv i nogle af opgaverne her på siden? Det er helt iorden – der er garanteret stadigvæk en plads til det du kan og har lyst til. Skriv gerne til os og hør mere!

Meld dig som frivillig!