SAMARBEJDSPARTNERE

LAMBDAS FASTE SAMARBEJDER

Odense Pride

Lambda samarbejder tæt med Odense Pride - både omkring selve Odense Pride i slutningen af maj, og politisk for at fremme LGBTQ+ interesser i Odense og resten af regionen. Til Odense Pride driver Lambda baren under arrangementet og er vært for den officielle efterfest. Politisk indgår Odense Pride bl.a. i samarbejdet om at skabe en LGBTQ+ politik for Odense Kommune.

FSTB - Foreningen for Støtte til Transkønnede Børn

Lambda samarbejder med FSTB i arbejdet om at få indført en LGBTQ+ politik i Odense Kommune. Desuden holder FSTB sine Odense-baserede aktiviteter i Lambdas lokaler

LGBT+ Danmark

Lambda arbejder tæt sammen med LGBT+ Danmark om at skabe aktiviteter og i kampen for bedre LGBTQ+ rettigheder i hele landet. En stor del af vores samarbejde består I at Lambda huser LGBT+ Danmarks arrangementer i Odense, herunder ungetilbuddet AURA og netværket Homo Med Forsinkelse (HMF). Desuden deltagere Lambda løbende i møder og konferencer hos LGBT+ Danmark, og har et tæt samarbejde om uddannelse af vores frivillige rådgivere.

TiD

TiD - Transkønnede i Danmark

TiD holder jævnligt arrangementer i møder i Lambdas lokaler. Desuden er der et godt samarbejde mellem TiD og Lambdas T-Gruppe for transpersoner.

Odense Kommune

Lambda har et bredt samarbejde med Odense Kommune, som bl.a. indebærer arbejdet for at indføre en LGBT+ politik i Odense Kommune, for at skabe bedre forhold for kommunens LGBTQ+ borgere. Lambda modtager desuden tilskud fra Odense Kommune til at varetage faste udgifter, såsom husleje, el, vand osv.

KVICKLY Skibhusvej

Lambda har en indkøbsaftale med Kvickly Skibhusvej, som gør det muligt at købe ind til Lambdas bar, fester og andre arrangementer til gode, foreningsvenlige priser. Desuden samarbejder vi med Kvickly omkring lanceringen af Regnbuebajeren, Lambda og Odense Pride får lavet hos Bryggeriet Refsvindinge.

Albani / Royal Unibrew

Albani er Lambdas primære leverandør af øl, cider og sodavand. Desuden giver Albani et årligt aktivitetstilskud til Lambda, donerer drikkevarer til vores frivillige samt sponsorerer diverse reklameartikler og barinventar.

Bryggeriet Refsvindinge

Lambda samarbejder med Bryggeriet Refsvindinge og Odense Pride om Regnbuebajeren - en øl i mangfoldighedens tegn. Lambda har designet etiketten til øllen og har været involveret i fastsættelsen af øllens opskrift. Regnbuebajeren kan købes hos Lambda, på bryggeriet og i detailhandlen.