SAMARBEJDSPARTNERE

LAMBDAS FASTE SAMARBEJDER

Foreningen for Støtte til transkønnede børn

Lambda lægger lokaler til FSTBs netværksaktiviteter i Odense. Desuden er FSTB en del af samarbejdet mellem Lambda, Odense Pride og Odense Kommune om udarbejdelsen af en kommunal LGBTQ+ politik i Odense.

odense pride

Lambda samarbejder tæt med Odense Pride – både omkring selve Odense Pride den tredje lørdag i maj, og politisk for at fremme LGBTQ+ interesser i Odense og resten af regionen. Til Odense Pride driver Lambda baren under arrangementet og er vært for den officielle efterfest. Politisk indgår Odense Pride bl.a. i samarbejdet om at skabe en LGBTQ+ politik for Odense Kommune sammen med Lambda og FSTB.

Sabaah

Lambda samarbejder med Sabaah for at sikre bedre muligheder for minoritetsetniske LGBTQ+ personer i Odense og på Fyn. Vi promoverer bl.a. Sabaahs netværksarrangementer og rådgivning, og Lambdas rådgivning henviser til Sabaah ved spørgsmål, hvor Sabaahs kompetencer om LGBTQ+ personer i etniske minoriteter er særligt relevant.

LGBT+ Danmark

Lambda arbejder tæt sammen med LGBT+ Danmark om at skabe aktiviteter og i kampen for bedre LGBTQ+ rettigheder i hele landet. En stor del af vores samarbejde består I at Lambda huser LGBT+ Danmarks arrangementer i Odense, herunder ungetilbuddet AURA og netværket Homo Med Forsinkelse (HMF). Desuden deltagere Lambda løbende i møder og konferencer hos LGBT+ Danmark, og har et tæt samarbejde om uddannelse af vores frivillige rådgivere.

Nattens Dronning

Lambda har en langvarigt samarbejde med Nattens Dronning – Danmarks ældste dragkonkurrence. Lambda har bl.a. mange gange været vært for den officielle efterfest, vi har samarbejdet om arrangementer og Nattens Dronning har flere gange doneret en del af overskuddet fra årets konkurrence til Lambdas arbejde.

Foreningen for Aseksuelle i danmark

Lambda er vært for FADs aktiviteter i Odense den tredje onsdag i måneden. FAD er også en integreret i Lambdas arbejde for hele tiden at blive mere inkluderende og en endnu bedre repræsentant for det brede LGBTQ+ miljø.

Kulturmaskinen

Kulturmaskinen er ofte rammerne for Lambdas store fester, som holdes et par gange om året, med omkring 300 deltagere. Vi har løbende et samarbejde om at inddrage mere LGBTQ+ kultur i festerne i form at kunstnere fra LGBTQ+ miljøet osv.

Odense Kommune

Lambda har et bredt samarbejde med Odense Kommune, som bl.a. indebærer arbejdet for at indføre en LGBT+ politik i Odense Kommune, for at skabe bedre forhold for kommunens LGBTQ+ borgere. Lambda modtager desuden huslejetilskud fra Odense Kommune, for at hjælpe til at vores lokaler kan være en ramme for hele byens LGBTQ+ miljø.

Homoware

Lambda holder med regelmæssige mellemrum arrangementer i samarbejde med Homoware med fokus på oplysning om sex, samtykke og kink-miljøet. Homoware sponsorerer desuden en gang imellem regnbueflag, festdekorationer og andre ting til Lambdas aktiviteter.

 >> Læs mere om Homoware på deres hjemmeside
OBS: indeholder indhold, der ikke er passende for børn

Kvickly Skibhusvej

Lambda har en indkøbsaftale med Kvickly Skibhusvej, som gør det muligt at købe ind til Lambdas bar, fester og andre arrangementer til gode, foreningsvenlige priser. Desuden samarbejder vi med Kvickly omkring lanceringen af Regnbuebajeren, Lambda og Odense Pride får lavet hos Bryggeriet Refsvindinge.

Bryggeriet Refsvindinge

Lambda samarbejder med Bryggeriet Refsvindinge og Odense Pride om Regnbuebajeren – en øl i mangfoldighedens tegn. Lambda har designet etiketten til øllen og har været involveret i fastsættelsen af øllens opskrift. Regnbuebajeren kan købes hos Lambda, på bryggeriet og i detailhandlen.

Albani & Royal Unibrew

Albani er Lambdas primære leverandør af øl, cider og sodavand til vores bar. Desuden giver Albani os et årligt aktivitetstilskud og donerer drikkevarer til vores frivillige; alt som for at støtte op om Lambdas frivillige arbejde. Desuden sponsorerer de jævnligt reklameartikler og barudstyr.

Tinderbox

Lambda stiller hvert år med ca. 80 frivillige til Tinderbox, hvor vi driver Rainbow Bar under pariserhjulet til festivalen og baren i frivilligområdet.