Date

20 maj 2023
Forældet

Time

20:00 - 20:00

girlcrush – Pride afterparty på Frølageret

Når Odenses parade og pridefest er slut, inviterer Kulturmaskinen i samarbejde med Lambda, til koncert og fest i mangfoldighedens tegn. Vi lover lækker bar, god stemning og kærlighed hele aftenen. Hvis du kommer tidligt, kan du få lov at opleve girlcrush give koncert på helt tæt hold – det skal nok blive rigtig godt!

girlcrush fortæller med deres minimalistiske punk historier om psykisk sygdom, queer kærlighed og sex set fra et queer og feminint perspektiv.

girlcrush skriver sange om de liv, som ligger uden for det heteronormative ideal, og sangene beskriver følelser som kærlighed, begær og angst som non-monogam, queer og transkønnet. Bandet vil give en stemme til dem, som ikke bliver hørt, og skabe en følelse af genkendelse og fællesskab for queer og marginaliserede personer.

Flade trommer, forvrængede guitarer og skarpsindige queer-feministiske fortællinger udgør kernen i girlcrush’s musik og over simple akkorder og catchy korstemmer synger bandet om at være et The Cure-elskende ‘Emo Kid’, der er “a little bit scared, a little bit brave, a little bit misbehaved.”

Sidste sommer spillede girlcrush på SPOT-festival. En koncert som fik rosende ord med på vejen af bl.a. Politiken og Gaffa. Og i Juni udgav de deres debutalbum ‘I don’t feel so good’, som blev anbefalet af Soundvenue.

//

Din koncertbillet giver direkte adgang til afterparty.
Dørene åbner allerede klokken 19.00.