Date

06 mar 2023
Forældet

Time

16:00 - 18:00

Hobby arrangement – Aura Odense

Velkommen til AURA-fællesskabet.

Hvis du har lyst til at møde andre unge LGBTQ+ personer i et hyggeligt og alkoholfrit miljø, er det bare med at komme med! Du er velkommen alene, eller sammen med et par venner. Om du bliver hele aftenen eller bare lige kigger forbi, er også helt okay. Uanset hvad glæder vi os til at se dig.

Kom til hobby-arrangement i Odense!
Tag din yndlingshobby med, om du så laver make-up, laver papmaché, spiller computer eller noget helt andet, så medbring alle materialer til lige præcis det, du holder allermest af (og også gerne noget ekstra, så andre også kan prøve din mega fede hobby)
Og hvis du leder efter en ny hobby, så kom og bliv inspireret. Her i huset kan du også:
• Lave perleplader
• Tegne

De frivillige der står og tager imod jer denne gang er Sofie (de/dem), Lasse (de/ dem) og Luna (hun/hende). Vi frivillige glæder os til at se jer til afslappede og hyggelige timer.
I AURA ønsker vi at alle har mulighed for at deltage i vores arrangement.

Niveaufri adgang: nej
Handikaptoilet: nej
Kønsneutralt toilet: ja
Sprog: dansk
Tegnsprogstolk: nej
Mulighed for at trække sig til roligere omgivelser: ja, der er mulighed for at sidde privat og se folk an.
Kan handikaphjælpere deltage gratis: ja
Mulighed for online deltagelse: nej
Spisning?: nej

AURA holder vores arrangementer hos Lambda, der er samarbejdsforening med LGBT+ Danmark. Det betyder at begge foreninger arbejder for samme vision om at styrke og samle LGBT+ miljøet i DK og at skabe flere trygge fællesskaber sammen. Det er derfor det oplagte sted for AURA at holde til.

Om AURA:
AURA er et fristed og fællesskab for unge LGBTQ+ personer op til 18 år, der har lyst til at møde ligesindede unge i trygge, hyggelige og alkoholfri rammer. Arrangementerne er gratis og kræver ingen tilmelding, du skal blot møde op.

Læs mere på: https://lgbtungdom.dk/aura
Følg med os på Instagram: @auralgbtungdom